Τετάρτη 6 Ιούλιος 2022

 

ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΛΙΟΥΡΤΑΣ

Η εταιρεία "ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΛΙΟΥΡΤΑΣ" δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο της κτηματαγοράς από το 1979 και αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα, σοβαρά και αξιόπιστα γραφεία στο χώρο των ακινήτων. Η μεθοδικά οργανωμένη δουλειά που παρέχουμε σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο του Real Estate αλλά και η ικανότητά μας να προβλέπουμε τις παροντικές και μελλοντικές ανάγκες της αγοράς, αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα της συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Με την ολοκληρωμένη υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία μας στους υπάρχοντες αλλά και στους υποψήφιους πελάτες μας, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης, κάτι το οποίο είναι πλέον απαραίτητο για μία σωστή συνεργασία. Ως εκτιμητές ακινήτων παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες εκτιμήσεις, πάντα σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές της αγοράς.

Παράλληλα, το δυναμικό της εταιρείας μας είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για οποιαδήποτε πληροφορία, με σκοπό να παρέχουμε στον πελάτη την απαραίτητη βοήθεια, για την καλύτερη δυνατή επιλογή ακινήτου.

Η εμπειρία μας, σύμβουλος σας

Μεγάλος αριθμός ακινήτων που καλύπτουν την ανάγκη κάθε απαιτητικού πελάτη. Εξυπηρετείστε από σοβαρούς επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία
Τα ακίνητα προς πώληση ή ενοικίαση διαφημίζονται στον ημερήσιο έντυπο τύπο με δαπάνες του γραφείου ενώ μέσω ίντερνετ εβδομαδιαία αποστέλλονται newsletters σε χιλιάδες υποψήφιους πελάτες εντός Ελλάδος για την προβολή και πώληση/ενοικίαση ακινήτων.
Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να αναλαμβάνει το νομικό έλεγχο, συμβολαιογράφο, δάνεια από δικούς μας εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι θα εξυπηρετήσουν τον πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.